top of page

over ons

sauna-espace-kalmthout-rebranding-tuinjpg.jpg

Espace Kalmthout is jouw one-stop-shop voor fysiek en mentaal welzijn.

 

Van maandag tot woensdag transformeert onze bovenverdieping in onze gezellige yogaroom. Hier vind je vanaf september een vast aanbod aan yoga en mindfulness lessen. Ons saunacomplex is op die dagen gesloten en enkel open voor yogaroom activiteiten.

Van donderdag tot zondag blijven we jouw vertrouwde publieke sauna. Waar je even welkom blijft als voordien.

Liever naar de sauna in zwemkledij? Elke eerste maandag van de maand vanaf augustus organiseren we badkledingdagen

ons verhaal

Twintig jaar bouwen en vertrouwen

 

Ons verhaal, dat begon al in 2005. Al bijna twintig jaar zijn wij ondertussen jouw vetrouwde publieke sauna in het Noorden van Antwerpen. Bij ons ben je welkom voor een gemoedelijk, laagdrempelig en gezellig dagje sauna.

 

Met een unieke ligging, vlak aan de Kalmthoutse Heide, zijn wij trots op de natuur waartussen we ons bevinden. En ongetwijfeld wellicht nog trotser op het fijne klantenportfolio dat we over de jaren heen hebben opgebouwd. 

Wij hanteren een persoonlijke aanpak boven een nummersysteem. Wij zijn een warme plek en thuisbasis voor heel wat vaste en nieuwe klanten. Bij Espace staan de deuren voor iedereen open. 

 

Bend don't break
 

Natuurlijk kenden ook wij, zoals elke lang bestaande onderneming, periodes van hoogtes en laagtes. De coronacrisis was ook voor ons een uitdagende periode met veel obstakels en roet in het eten. En toch, dankzij jouw voortdurende steun en vertrouwen, kwamen we hier sterker uit dan voordien. 

 

Vele inzichten later stoppen we ook vandaag niet met evolueren. Een tweede opeenvolgende uitdaging in de vorm van de Oekraïnecrisis dwong ons opnieuw om te hergroeperen en manoeuvreren. Een uitnodiging voor creatieve oplossingen, out of the box denken en meesurfen op de golven, kansen en opportuniteiten die zich voordoen.

 

Ruimte voor welzijn

 

De maatschappij is snel. Het leven staat niet stil, en wij dus ook niet. Het is te zeggen. Misschien net wel. Bewust stilstaan en kijken om ons heen. En dan is het overduidelijk.

Na twintig jaar klassiek saunaconcept is het tijd voor hernieuwing. In onze huidige maatschappij, tendens naar bewuster energieverbruik en torenhoge energiekosten zijn een rebranding en herprofilering de enige juiste en duurzame richting voor een kleine sauna als de onze. 

We maken de shift van een klassiek, traditioneel saunaconcept naar een meer integratieve aanpak van welzijn. Naast puur sauna, creëren we ruimte voor andere invullingen van welzijn. Fysiek en mentaal dankzij sauna, yoga en mindfulness.

The best of both worlds 

Concreet over ons vernieuwde concept: 

 

Yogaroom: van maandag tot woensdag is Espace gesloten als sauna en enkel toegankelijk als yogaroom. Hier vinden vanaf september verschillende activiteiten plaats. Maandag wordt dus een extra sluitingsdag van de sauna.

Sauna: van donderdag tot zondag sluit onze yogaroom en maken we opnieuw ruimte voor onze vertrouwde en geliefde publieke sauna. 

Een organische evolutie van 'Familiesauna Espace' naar een ruimer 'Espace Kalmthout'

 

Zo brengen we niet één, maar twéé werelden samen. Niet minder, wél meer. Een duurzame wisselwerking die aanvult en versterkt.

 

Wat betekent meer ruimte voor jou?  
 contact

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Dit doe je het snelst via e-mail op info@espace-kalmthout.be

of telefonsich tijdens onze openingsuren (donderdag-zondag) op +32 3 644 14 15.

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Dit doe je het snelst via e-mail op info@sauna-espace.be

of telefonsich tijdens onze openingsuren (donderdag-zondag) op +32 3 644 14 15.

bottom of page