top of page

yogaroom

yoga en mindfulness lessen

In onze snelbewegende maatschappij is het meer dan ooit belangrijk om af en toe stil te staan. Ruimte te maken en simpelweg te zijn. Dat kan in onze yogaroom.

Vanaf september bieden we vaste yoga- en mindfulness lessen aan. Beide zijn uitstekende manieren om razende gedachten te vertragen en meer rust te ervaren.  

Dit aanbod lanceren we binnenkort. Meer info volgt snel op deze pagina en onze nieuwsbrief.

Schrijf je alvast in voor één van onze kennismakingsworkshops! 

Kennismaking mindfulness en yoga bij Espace

data worden gecommuniceerd in de week van 15/07

Ben je geprikkeld door het idee van mindfulness, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wil je graag onze ruimtes ontdekken en kennismaken met Espace Kalmthout? Dan zijn onze kennismakingsdagen voor jou.

In de zomermaanden organiseren we enkele kennismakingsdagen vooraleer we van start gaan met ons vaste aanbod in september. Zo kan jij al een keer komen proeven en al je vragen stellen aan onze docente. 

De data van de kennismakingsdagen worden in de week van 15/07 hier en via de nieuwsbrief gecommuniceerd! 

een open ruimte

sauna-espace-kalmthout-rebranding-47-yogaroomjpg.jpg

Onze yogaroom is een fijne, gezellige ruimte. Hier gaan de wekelijkse yoga- en meditatielessen door.

 

De ruimte is ook beschikbaar voor privé verhuur van maandag tot woensdag. 

 

Zie aanbod privéverhuur.

Wees welkom in onze yogaroom

 

Van maandag tot woensdag transformeert onze bovenruimte in onze gezellige, warme yogaroom. Een ruimte waar we zorg dragen voor ons fysiek én mentaal welzijn. Een ruimte waar iedereen welkom is. Een ruimte om te zijn, precies wie dat je bent.

In deze ruimte gaan vanaf september onze vaste yoga- en mindfulness lessen door. Alsook onze kennismakingsreeksen in de zomer. Meer informatie daarover volgt spoeding. Wij kijken er erg naar uit om je welkom te heten! 

Deze ruimte huren voor je eigen activiteit? Dat kan! Bekijk ons aanbod voor privé-verhuur

docent

Elena Gontcharova

Van maandag tot woensdag zal Elena het vaste lesaanbod in onze yogaroom verzorgen. Momenteel geeft ze reeds enkele jaren de yogalessen op zondagochtend in Espace. 

In 2016 begon Elena met haar regelmatige yogapractice, drie maal per week bij haar teacher. Tijdens corona besliste hij helaas om niet langer les te geven, en dat was de aanleiding voor Elena om zelf een yoga-docentenopleiding te volgen en de lessen verder te zetten. Ervaring met lesgeven had ze immers al dankzij haar competitieachtergrond in de ritmische gymnastiek bij No Limits Gymnastics in Brasschaat. Na haar competitiecarrière werkte ze een tijd lang als Gymfed jurylid en coach. Haar liefde voor ritmiek groeide stelselmatig uit in yoga. 

In 2023 vervulde ze daarnaast een jaaropleiding professionele mindfulness vorming bij Edel Maex. Deze bestond uit een stille retraite (Vipassana) van vijf dagen en een praktische module. Daarnaast is Elena in het bezit van verschillende yogadocentenopleidingen bij erkende yogascholen zoals Antwerp Yoga. 

Vandaag zijn yoga, mindfulness en meditatie vaste waarden in haar leven. Met heel veel liefde hoopt ze ook jou te inspireren voor een bewust(er) leven. 

Meer informatie lees je op haar website en Instagram.

elena-gontcharova-yoga-kalmthout-antwerpen-sauna-espace.jpg
bottom of page